Doneer

Met jouw donatie draag je direct bij aan het welzijn en de ontwikkeling van kinderen in Den Bosch. Fijn voor de kinderen én goed voor de maatschappij! Jaarlijks helpen we ruim 2.000 kinderen aan verplichte schoolspullen, een fiets in de brugklas, muziekles of lid worden van een sport- of scoutingvereniging.

Word partner

Samen bereiken we meer en kunnen we het verschil tussen rijk en arm overbruggen. Om iedereen met kinderen en geldzorgen te kunnen helpen is Leergeld Den Bosch constant op zoek naar betrokken partners en steun. Steun ons ook en help de lokale gemeenschap te ontwikkelen en biedt kinderen perspectief!

Word vrijwilliger

Extra handen maken licht werk. Vrijwilliger zijn bij Leergeld Den Bosch is een betekenisvolle taak. Je draagt direct bij het welzijn en de ontwikkeling van kinderen in Den Bosch en dus aan de maatschappij. Onze vrijwilligers zijn dé drijvende kracht achter de organisatie. Samen geven we alle kinderen perspectief!

Wat er ook speelt in deze wereld, laat het kinderen zijn

In Den Bosch leven ca. 4.000 kinderen in armoede. Momenteel maken ruim 1.250 kinderen al gebruik van de leergeld formule van Leergeld Den Bosch. Dat betekent ook dat er veel geld nodig is om al deze kinderen te helpen.

Ik wil doneren!