Doneer

Met jouw donatie draag je direct bij aan het welzijn en de ontwikkeling van kinderen in Den Bosch. Fijn voor de kinderen én goed voor de maatschappij! Jaarlijks helpen we ruim 1.250 kinderen aan o.a. schoolspullen, schoolreizen, zwemles, sporten, muziekles, fietsen, computers en helpen we met de ouderbijdragen.

Word partner

Samen bereiken we meer en kunnen we het verschil tussen rijk en arm overbruggen. Om iedereen met kinderen en geldzorgen te kunnen helpen is Leergeld Den Bosch constant op zoek naar betrokken partners en steun. Steun ons ook en help de lokale gemeenschap te ontwikkelen en biedt  kinderen perspectief!

Word vrijwilliger

Extra handen maken licht werk. Vrijwilliger zijn bij Leergeld Den Bosch is een betekenisvolle taak. Je draagt direct bij het welzijn en de ontwikkeling van kinderen in Den Bosch en dus aan de maatschappij. Onze vrijwilligers zijn dé drijvende kracht achter de organisatie. Samen geven we alle kinderen perspectief!

Wat er ook speelt in deze wereld, laat het kinderen zijn

In Den Bosch leven tussen de 3.000 en 5.000 kinderen in armoede. Momenteel maken ruim 1.250 kinderen al gebruik van de leergeldregeling van Leergeld Den Bosch. Dat betekent ook dat er veel geld nodig is om al deze kinderen te helpen.

Ik wil doneren!

Help ons helpen

Door direct geld naar ons over te maken kun je ons snel en eenvoudig helpen. Ons IBAN/rekeningnummer is: NL03 ABNA 0611 1755 84. 

Elk bedrag is welkom! In de huidige corona crisis wordt het verschil tussen rijk en arm alsmaar groter, we doen ons best om ons bereik te vergroten en alle kinderen die opgroeien in gezinnen met geldzorgen te helpen. Verschillende mensen maken in stilte donaties over waar we ze uiteraard dankbaar voor zijn.

Donaties aan Stichting Leergeld Den Bosch zijn fiscaal aftrekbaar. Onze stichting beschikt over de ANBI-status. ANBI staat voor Algemeen Nut Beogende Instelling. 

Maandelijks bijdragen kan ook

Je kunt ons ook helpen met maandelijkse bijdragen. Dit kun je eenvoudig zelf instellen via een periodieke overboeking of je kunt contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Onze IBAN is: NL03 ABNA 0611 1755 84