Nieuws overzicht

Armoedefonds doneert cheque

13-05

Stichting Armoedefonds deelde op hun jaarlijkse bijeenkomst mooie donaties uit aan diverse hulporganisaties van € 1.000,-!!


Donderdag 12 mei jl. waren wij aanwezig bij de Landelijke Beneficiantendag van Stichting Armoedefonds in ‘s-Hertogenbosch. Uitgenodigd waren onder meer Voedsel-en kledingbanken, speelgoedbanken, SchuldHulpMaatjes, Leergelden en diverse burgerinitiatieven. Naast het delen van kennis was het bijzonder om de vele mensen met wie we samen het doel hebben om minima gezinnen en kinderen te ondersteunen, nu persoonlijk weer eens te zien en spreken!! Fijn om te merken dat dat ook écht samen is.

Het programma bevatte diverse informatieve sessies, waarbij onder meer Eef van Opdorp, bekend van televisieprogramma Uitstel van Executie en mediadeskundige Teije Brandsma hun verhaal deden.

Het Armoedefonds uit Rosmalen ondersteunt in Nederland ruim 300 lokale hulporganisaties. “Het is ontzettend belangrijk dat we met de stijgende armoede in Nederland ervaringen uitwisselen en daar waar mogelijk elkaar versterken”, aldus Irene Verspeek van het Armoedefonds.